• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Trials by Fire, expansion pack nou pentru Might & Magic Heroes VII

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
Ubisoft a anunţat expansion pack-ul Trial By Fire pentru Might & Magic Heroes VII. În acest add-on, jucătorii vor primi acces la noua facţiune Fortress, în încercarea de a schimba destinul rasei Dwarfilor.

Trial by Fire va oferi două noi campanii, a căror acţiunea va avea loc la cinci ani după evenimentele din Might & Magic Heroes VII, când încoronatul împărat Ivan Griffin primeşte veşti despre grupurile de Dwarfi, războinici care îi ameninţă graniţele. În încercarea de a preveni un război în toată regula, Vilma, conducătoarea Dwarfilor din Sudgerd, soseşte la curtea împăratului în calitate de ambasador. Poveştile acesteia despre cele mai întunecate momente ale istoriei Dwarfilor pot avea darul de a salva ambele popoare din acest confict.Pe lângă legendarii eroi Dwarfi, Trial by Fire va aduce în prim plan o serie de creaturi precum Fire Giants, Valkyrie şi temuţii Dragoni Roşii. De asemenea, în afara noilor campanii, Trial by Fire va oferi şase hărţi noi pentru modul de joc Skirmish, două hărţi suplimentare de tip Scenario (scrise de Terry B. Ray, scenaristul jocului Heroes of Might & Magic IV), precum şi noi artifacte, abilităţi şi achievement-uri.
Trial by Fire va fi disponibil în format digital pentru PC începând cu 2 iunie 2016, fie sub formă de add-on pentru Might & Magic Heroes VII, fie ca produs de sine stătător.
 
Sus