• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Ultimate Swords Summoner 01

Erik

Never good enough
Esti primul roman pe care-l vad (eu, cel putin) sa fi facut o manga atat de bine... Imi plac personajele, iar povestea ar putea sa fie una chiar buna, insa limbajul ar trebui revizuit. (nu e neaparat ceva nou ca tinerii sa spuna "taci dracului!", "da-te naibii!", "esti tampit!" dar sunt mult prea des folosite aceste cuvinte) Despre gramatica iti voi da un sfat, insa nu trebuie sa asculti neaparat de mine. Incearca sa corectezi unele greseli, deoarece ai cateva pe-acolo. :)
In rest... mult succes cu seria, astept o poveste cat mai buna! :D
 

Mortgrip

Demon Slayer
din descrierea manga-i.... (parca asa se scria?) pare interesant... in schimb, am impresia ca citesc numai "ce face?" "ba, o sa il bat pe ala, no, sa vezi ce ii fac..." ... nu am citit tot capitolul deoarece ma simteam... jenat? (stii senzatia aia cand te uiti la televizor, si vezi ceva jenant pentru o persoana, si automat te simti si tu jenat?... stiu, suna cam dur...) daca tu ai desenat toate astea... ai un maaare plus... in schimb... nu mai fi atat de limitat in limbaj... si nu spun sa diversifici expresiile folosite.... ci sa le reduci numarul...
in orice caz... keep up the good work :)
 

Tomitza

The Stalker
Moderator
Editor Manga
A fost interesant,dar...intotdeauna exista un "dar". M-a deranjat un pic limbajul, puteai sa inlocuiesti cu alte cuvinte, gen: "fir-ar tu sa fii..."si etc(daca stai sa te gandesti, gasesti ceva inlocuitor) sau altceva care nu contine injuraturi, expresie/locutiune (in care iti exprimi sentimentele,dar intr-un mod mai..special,incat sa captezi atentia cititorului si sa faci lectura mai interesanta)

In rest, bafta cu munca.
 

Kosumin

Akatsuki
La inceput credeam ca va fi alt proiect manga japoneza, nu credeam ca este un proiect facut de un roman.
Grafica este la un nivel foarte bun, personajele se disting intre ele si cel mai important fata de ate proiecte facute de romani tu ai reusit sa le desenezi hainele foarte bine.
Acum cat despre poveste, te inteleg ca iti doresti sa atragi prin actiune, dar daca ar fi sa iti dau cateva sfaturi: -incearca sa ne prezinti cateva personaje[sa stim mai multe despre ele] -dezvaluie situatia in care se afla personajele si relatiile dintre ele -eventual stabileste un obiectiv sau un scop.{Sunt sfaturi generale pentru o poveste}
Bine, e usor sa dai sfaturi dar acum sincer cred ca ai facut o treaba grozava!
 
Sus