• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Ultimate Swords Summoner - Introducere

sos_de_mere

Shinobi

-INFO-

Genuri: Actiune Fantezie Lupte Drama Comedie
Autor: sos de mere
Status: On-going

Descriere: După ce Robert ''Raven'' a fost salvat de către Niel de la câteva încăierări mortale, este atacat de un grup de persoane care nu par a fi ''normali''. Acest grup este inamicul numărul unu al companiei de protecție unde Niel lucrează, și au ca țintă eliminarea lui Robert. Printr-o întâmplare nefericită Robert este ''teleportat'' într-un alt univers, într-o lume unde tehnologia din zilele noastre nu există și unde săbiile încă mai sunt folosite ca arme. Acolo, Robert încearcă să găsească o modalitate de a se întoarce în lumea lui, dar întotdeauna există un dar ...

Alte informaţii: USS este o manga acțiune, fantezie, lupte cu săbii, stil shonen, inspirat din manga-ul și anime-ul Bleach (și nu numai). Am încercat să fiu cât se poate de original, și am încercat și voi încerca să promovez folclorul și cultura românească (desigur voi pune doar ce mi se pare mie interesant) și nu numai. Povestea BD se întâmplă în timpul nostru, nu este o poveste din trecut sau din viitor, în (așa zisă) România de azi.
Ultimate Swords Summoner este un proiect mai vechi început în 2012. La început se numea Swords Summoner, un ''one-shot'' de 66 de pagini. Cu timpul au ieșit mai multe versiuni, USS fiind ultima (sper).
 
Ultima editare:

BumbleBee

>.<
Shinobi Legend
Sper ca te vei bucura de o audienta cat mai mare aici si ca munca iti va fi apreciata. Good luck si spor cu postarea capitolelor si crearea seriei! :D
 

zerox

Shinigami
Astept cu curiozitate proiectul tau. Recomand sa postezi si oneshot-ul ca sa putem vedea de unde a pornit toata povestea. Succes.
 

sos_de_mere

Shinobi
Multumesc pentru postari. Ma simt vinovat pentru tot haha. Sper sa nu va dezamagesc.
In legatura cu ''one shot''-ul... de fiecare data cand il citesc...un ponei (adica unicorn) moare... daca il fac public vom asista la disparitia unicornilor (adica poneilor(am facut o gluma cu referire la cap-3)), o sa vad ce pot face.
 

Raul

Akatsuki
Interesant, am văzut puțin din această serie la propuneri, și chiar m-a făcut curios.
Baftă în continuare cu proiectul, și poate altele pe viitor.
 

EDC

Ninja
Manga am citit-o si mi se pare o poveste interesantă, cu un prim capitol foarte slăbuț dar cu o recuperare imediata in următoarele capitole...Acum înțeleg de ce am observat in unul din capitole, 3 personaje de background ce seamănă izbitor de bine cu 3 personaje din bleach (ichigo, rukia, renji). În rest țin să zic ca ești de invidiat reușind să ajungi cu un proiect manga la 10 capitole, eu unu am început în urmă cu 3 ani propriul meu proiect numit Twelve Gods dar datorită complexității grafici si povesti am renunțat după al 3 le-a capitol , timpul liber find puțin, iar cel de lucru la un capitol era de aproximativ 3 luni. Bafta in continuare si nu ar trebui să renunți ca ai TALENT
 
Ultima editare:
Sus