• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Rating: M Vânătoarea

Zet

Jonin
Omenirea a făcut o greșeală

Al treilea Război Mondial a fost mai mult decât putea duce omenirea. Poate nu pentru că au fost implicate nenumărate arsenale ținute secret de către marile țări, ci pentru că a existat o intervenție, din exterior. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, însă realitatea a fost mult mai dură. Oamenii, până în acel moment, se considerau probabil cele mai dezvoltate ființe din întreaga galaxie, fără să ia în considerare apariția unei alte forme de viață care să fie o provocare la adresa lor.
Se numesc Blozi, nume provenit de la rasa lor, Blod. Aceste creaturi, cu ochii lor mari, dinți zimțați, o piele albăstruie, lipsite de nări, masive comparativ cu un adult uman obișnuit, cu urechi puțin ascuțite, acoperite însă de căștile lor cu aspect de marmură, nu veniseră pentru a restitui pacea. Au venit să domine. Și aveau la îndemână scenariul perfect. Rasa umană era aproape de autodistrugere, întreaga Australia fiind decimată și pagubele umane depășind deja pragul de 1 miliard. Lucrurile erau scăpate de sub control. Însă, guvernele americane și ruse pregătiseră un plan de rezervă, care urma să fie folosit pentru a reconstrui lumea după bunul lor plac. Adevărul era că rușii și americanii de fapt își împărtășeau armament și informații, iar toate conflictele mediatizate erau capcana perfectă pentru păcălirea maselor.
Cumva, oamenii au reușit atât să oprească o apocalipsă fabricată însăși de ei, cât și cea a Blozilor. Din păcate, aici a apărut o problemă. Extratereștii invadatori nu au fost anihilați, ci ținuți prizonieri. Savanții noștri au fost atât de fascinați de tehnologia și fizionomia acestor creaturi, deci drept concluzie, au fost cruțați. Și de aici a fost deschisă cutia Pandorei.


Anul 2055. Omenirea intră din nou într-o perioadă de prosperitate în urma celui mai mare tratat de pace din istorie, Tratatul de la Washington. Cea mai mare consecință a acestui tratat a constat în abolirea sistemului de continente și țări independente. Astfel, cele 7 mari continente au devenit noul stat Groove. Toate lucrurile pe care oamenii le știau despre Constituție, puterile în stat, precum și formele de guvernământ au fost schimbate radical, având în vedere că sunt conduși de 2 lideri. Unul dintre ei este om, iar celălalt Blod. Societatea este amestecată, având aceste 2 specii dominând planeta.
În aceste vremuri, lumea a devenit un loc mai periculos. Au apărut animale stranii, drept urmare al armamentului nuclear și al tehnologiei extraterestre folosite pe planetă, multe habitate au avut schimbări majore, iar clima a redevenit ce era acum 100 de ani. Astfel, există o slujbă foarte bine plătită, care aduce multe alte beneficii alături de cel material, însă care este cea mai periculoasă. Vânător.
Printre acești oameni curajoși, avuți, sau chiar doritori de o luptă adevărată, se numără și Jim Hook. El este primul hibrid de succes între un Blod și un om, care a păstrat aspectul fizic uman și abilitățile extraterestre. Însă, este încă un tânăr în formare, care însă are un plan măreț.


-Vânătorul Junior Jim Hook este așteptat în sala de recrutări. Vânătorul Junior Jim Hook este așteptat în sala de recrutări.
-La naiba, l-am auzit de prima dată! Incredibil, ai crede că pentru o societate atât de avansată, te-ar fi apelat personal pentru prezență, însă uite cu ce ne-am pricopsit.
-Te aștepți de la altceva de la niște rahaturi automatizate, Hook?
-Grim... azi avansezi? Nu știam că lasă idioți cu probleme de autocontrol să devină vânători licențiați.
-Ești la fel de amuzant precum erai acum 4 ani. Într-o zi te voi omorî.
-Cum spui tu amice, cum spui tu...
Cei 2 tineri au ajuns în sala de recrutări, unde, alături de alte câteva mii de juniori, urma să devină astăzi un vânător în toată regula. Două doamne voluptoase, însoțite de niște indivizi înalți, îmbrăcați în ceea ce păreau a fi costume Armani, erau îndrumătorii noștrii către una din cele mai mari săli găzduite pentru recruți. Se putea observa o scenă imensă la capătul sălii. O pictură imensă, care semnifică ”legătura” dintre oameni și Blozi, putea fi văzută în spatele individului care era organizatorul acestei întruniri.
I se spune Marcus Kroller. Este omul care se ocupă la nivel național de menținerea și îmbunătățirea condițiilor pentru vânătorii în formare, și este cel care, împreună cu circa 1900 de alți observatori, decid care dintre aceștia sunt pregătiți să se aventureze în această lume. Avea o aură diferită față de restul oamenilor pe care Jim i-a întâlnit. Țipa ”pericol”. Se spune că un vânător bun poate aprecia abilitățile și experiența altuia doar privind și simțind ce emană celălalt.
-Grim, l-ai văzut, nu? Nu sunt cert că e om.
-Și mă mai faci pe mine idiot, cretinule. Știi deja că mulți vânători folosesc suplimente de creștere permanentă al potențialului. Doar tehnologia combinată a savanților noștri și a acelor albăstrei a putut face asta posibil. Sincer, sper ca idioții ăia să crape. Ideea de a împrumuta putere, pe care nu ai putea dobândi-o niciodată în mod natural, e absurdă.
-Uitasem de asta. Păi, sper ca într-o bună zi să pot avea o rundă cu el. Măcar o încălzire, sau chiar un antrenament. Vreau să văd diferența dintre mine și un profesionist. Vreau să știu cât de mult am de urcat. Dacă nu pot face asta, scopul meu nu va fi nici măcar virtual în prelucrare.
-Ah, bună ziua recruți! Numele meu este Marcus Kroller, vânătorul Eta. Mă bucur că ați reușit să vă prezentați într-un număr atât de mare. Să trecem peste alte formalități. Eu știu de ce sunteți aici, voi știți de ce sunteți aici. E momentul să ieșiți din cuib. Lumea noastră s-a schimbat după ultimul război, există pericole de pretutindeni în natură, mai multe decât existau înaintea apariției Blozilor. Și tocmai de aceea sunteți voi azi aici, ca să deveniți parte a unei balanțe esențiale. Nu uitați, nu dorim eradicarea altor specii, ci menținerea unor relații sănătoase, care vor duce în cele din urmă la continua noastră dezvoltare.
-Oh, uite-l cum afirmă evidentul. spuse Grim cu un ton sarcastic
-Și încă o chestie, recruți. Vă doriți astea, nu?
Pe ecran au apărut 10 simboluri. Toată lumea le cunoaște, sunt la fel de importante precum numele președinților sau al membrilor Consiliului Mijlociu(este format din foști președinți ai statelor din întreaga lume, ei promulgă legi, a căror aprobare trebuie făcută obligatoriu de către ambii președinți). Sunt cele 10 Grade: Alfa, Beta, Gamma, Delta, Epsilon, Zeta, Eta, Teta, Iota și Kappa. Cele 10 Grade sunt atribuite indivizilor recunoscuți de liderul Agenției Vânătorilor, rămas secret față de aproape toată lumea, cu excepția celor 2 conducători.
Toți recruții se uitau atenți la simboluri. Ele reprezentau putere, faimă, avere, respect. Deși un vânător normal ar putea trăi o viață în lux, a face parte din aceștia 10 era cu totul altceva. Aveai cu totul un alt statut. Însă Grim și Jim nu erau interesați. Pentru ei era îndeajuns faptul că puteau vâna.
-Uite, acum dintr-un singur idiot cu care trebuie să concurez, au reaprins flăcările a câtorva mii. Ce ar trebui să fac?
-Jur că te voi omorî într-o bună zi, Hook.


Și astfel, începe o poveste, a cărui deznodământ va întoarce lumea cu susul în jos.
 
Continua povestea asta fiindca m-a cuprins. Rara sunt atras de un fiction, iar asta este gandit bine..in timp ce citeam imi imagineam ceea ce se petrecea, vedeam Pamantul in anul 2055. Problema a fost acolo, cand ai zis ca Jim Hook este "tanar". Eu mi-l imaginam un tip cu parul lung, castaniu, barbie bine definita cu barba castanie, ochi blemarin ,ochii avand aceasta culoare din pielea bloziilor. Pe Grim nu l-am luat in seama, mi se pare asa, de umplutura. Cam si chestia cu dialogul eumplutura curata. Sa mai recitesc inca o data chestia cu simbolurilea acelea 10, le castiga facand misiuni, s-au cum?
In asamblu e foarte bun, mi-a placut. O dai bine in scris.
O da, inca o chestie ,imi pare aiurea ca il chema si "junior". Era bun doar Jim Hook , iar cand ajungeai la arc-ul in care povesteai de taica-su ,ca pun pariu ca a fost vrun bloz de rang inalt, ori vrun rebel ceva, ziceai ceva de "junior" a si apelativ.
 
Reactions: Zet

Zet

Jonin
01 - Colorat, însă GriM
În istorie, au existat fel și fel de personalități. De la renumitul lider militar Napoleon Bonaparte, despre care se menționa că avea o memorie impecabilă, până la indivizi imprevizibili și cum a fost omul legendar Alfred ”Grim” Stephenson. Cel din urmă însă, a avut un impact mult mai puternic asupra omenirii. Se spunea că titlul de ”Grim” îi aparținea omului destinat să distrugă intențiile celor din vârf, să facă „curățenie” atunci când era nevoie. Piața neagră voia respect, neglija autoritățile și dorea drepturi de la statele care-i găzduiau, fără să se știe cine sunt ei cu adevărat. Astfel, lideri ai lumii interlope, ai traficului și ai negustorilor au ajuns la răscruce de drum cu această legendă, care dorea ceva mai mare decât o lovitură de stat... voia să distrugă lumea pe care o știam noi atunci.
Puterea sa i-a câștigat rapid un statut printre nelegiuiți, devenind ”cel mai periculos criminal din lume” la doar 2 ani de la prima sa încălcare a legii. Oamenilor și Blozilor, mai exact liderilor, le era frică de viteza cu care bărbatul se îndrepta spre capetele lor. Știau că răzvrătirea va scoate societatea din bula roz în care trăiau, mai ales pentru că lumea abia se restaurase după deznodământul celui de-al Treilea Război Mondial.
O poveste a unui membru din cele 10 Grade spune că: ”Era periculos. Era lipsit de gândire logică avansată, acționând pe baza instinctului și a raționamentului de bază. Orice considera ieșit din emisfera ideilor sale, putea deveni o amenințare pentru stilul său de viață. Însă era un inamic formidabil. Un simplu om, lipsit de tehnologia cu care sunt înarmați vânătorii de astăzi, dar care a compensat prin voință și o sursă secretă și aparent imensă de putere. Sunt cert că dacă nu am fi acționat atunci, probabil astăzi lumea ar fi fost la picioarele sale. Cuvântul ”Grim” este foarte puternic.
Se spune că deși a eșuat în cele din urmă, tentativa sa de a sparge sistemul a fost legendară, având parte de cea mai puternică moarte a secolului. Un om tenace a reușit în 2 ani să întindă frică în întreaga lume de unul singur... Astăzi, titlul ”Grim” a rămas în picioare, însă cine știe la ce folos?


Ora 12:45. Câteva grupe de proaspăt-promovați se îndreaptă spre una din ieșirile clădirii administrative a vânătorilor, printre care se aflau și Jim Hook, camaradul său Grim, și alți 4 coechipieri. Prima lor misiune fuseseră comunicată liderului de echipă, Diana Cross, o tânără splendidă, a cărui potențial a fost descoperit de însuși Kroller, în urma fazei de recrutări de acum 4 ani, în care și ceilalți 2 au participat.
-Ok băieți, secretarul Muzeului de Artă Fină ne-a însărcinat cu o misiune de dificultate albă. Trebuie să vânăm niște Râturi Aurii. Sunt animale care depășesc 2 tone, de culoare roșiatică, care seamănă suficient de bine cu foștii porci mistreți. În ciuda mărimii și greutății lor, au un sprint foarte rapid, momentul plecării fiind greu de depistat chiar și pentru unii vânători.
-Și, care e planul, Cross? Doar nu ne vom arăta spiritul de luptă în speranța de a ne sinucide mai rapid. Și dacă tot se întâmplă asta, îl propun pe Hook. Chiar dacă îl urăsc, arată apetisant pentru orice bestie de aici. spuse Grim cu un zâmbet meschin pe față
-Presupun că vom ținti picioarele. Chiar dacă au un sprint foarte bun, sunt sigur că există repercusiuni pentru un atac atât de direct. Diana, recomand împărțirea pe echipe și camuflajul. Toți suntem capabili să lovim o țintă în mișcare, iar cu aparatura inteligentă pe care o deținem, ar trebui să ne fie mult mai ușor. Însă, trebuie să adaug ceva. Râturile Aurii acționează, precum orice alt animal, pe baza instinctelor și acțiunilor directe. Este foarte puțin probabil să-i întâmpinăm dacă nu ne pot simți prezența. Voi fi eu momeala.
-În primul rând, Hook, te-aș ruga să nu-mi menționezi numele mic. Suntem doar profesioniști aici. Iar planul tău este exact metoda de a-i imobiliza. După ce îi putem ține în loc, este indicat să nu îi ucideți. Râtul lor este făcut din aur masiv, motivul pentru care am fost trimiși în primul rând. Le vom tăia suficient strat de aur încât să le permită conviețuirea. Nu uitați, nu ucideți decât dacă este necesar, am putea risca distrugerea ecosistemului.
-Cine ar fi crezut că o femeie de calibrul tău ar fi deranjată de o chestie așa de măruntă? Și tu ești o idioată?
-Hook, există vreo limită pentru cât de dens și lipsit de tact ești? Nici nu e de mirare că Grim te vrea mort.
-Vezi? Până și puicuța e de acord cu mine! Meriți să mori!
După câteva dispute din afara subiectului, cei 6 vânători

Grupul ajunge într-o pădure mică, de unde a avut loc separarea în 2 echipe a câte 3 membrii. Pasul următor era căutarea acestor animale, iar pentru asta, Jim luase toate măsurile.
-Echipa 2, odată ce reușim să capturăm câțiva, îl vom trimite pe Hook pentru diversiune.
-Am înțeles. Vom acționa precaut. Mult noroc!
-Acum, Hook, arată-ne care e ideea ta.
Jim s-a îndepărtat de coechipierii săi. Grim, care a fost amplasat cu el în echipă, îl urmărea atent. Fiecare pas pe care-l făcea devenea din ce în ce mai apăsat, iar atmosfera din jur devenea din ce în ce mai grea. Un moment de tăcere. Asta e tot ce au apucat coechipierii săi să obțină. Jim a pornit un strigăt de luptă intens, care a străbătut întreaga suprafață a pădurii. În mod ironic, ”ideea” amicului său era exact planul.
În momentul de față, 3 bestii cu rât auriu se aflau în jurul lui Hook. Grim înconjura zona, ascuns de tufișuri, lovind animalele în genunchi, în timp ce Jim, cu viteza și reflexele sale ieșite din comun, era capabil să le țină piept. Acești 2 vânători lucrau neconvențional, dar luau toate posibilitățile în considerare. Dacă aceste animale ar fi atacat Vânătorul ascuns, în loc de cel care le distrăgea atenția? Dacă și-ar fi pierdut interesul, considerându-l pe băiat doar un inconvenient, nici pe departe un pericol? Ei 2 știau ce aveau de făcut. Chiar dacă există o relație amestecată, în care unul radiază constant, iar celălalt lovește din umbră, se îmbină perfect pe teren. Deși ajutat de celălalt camarad de echipă, Grim era la cu totul alt nivel în ceea ce privește ținta, putea observa viitoarele mișcări ale unei ținte, calcula condițiile favorabile pentru focul de armă și în același timp, lovea cu o acuratețe impecabilă. În schimb, Jim era sălbatic. Putea evita atacurile Râturilor Aurii, chiar în sprint-ul lor. Un tânăr perspicace, cu reflexe animalice. În luptă, ei sunt albul care radiază, și negrul care întunecă. Astfel, un atac gri străpunge blana densă și roșiatică, imobilizând țintele.
-Hei, idiotule! Strângeți aurul fără mine! Trebuie să mă duc în ajutorul echipei 2.
-Hook, să nu te ia gândul să mori înainte să te omor eu, ai auzit?
-Ah, la ce mă puteam aștepta de la omul care reprezintă distrugerea? Un idiot mai mare decât cel pe care-l admira.
-Titlul ăsta înseamnă mai mult pentru mine decât simplă distrugere, copil depravat ce ești. Înseamnă un jurământ, pe care eu, înainte de a te întâlni pe tine la recrutări, l-am făcut în onoarea omului care a reprezentat tenacitatea și voința întruchipată. Dar ce ar putea un prost ca tine să înțeleagă?
-Da, da, clasicele complimente. Vorbim mai târziu, poate când nu mai ești așa înfumurat. Ar trebui să-ți scoți m-ul din titlu!

Ora 13:55. Misiunea grupul condus de Diana Cross a fost îndeplinită cu succes, cei implicați fiind recompensați cum se cuvine. Drept urmare, tinerii s-au despărțit, doar Grim și Hook rămânând împreună, preț de câteva minute.
-A fost o plăcere mai mare decât mă așteptam să lucrez cu tine după 4 ani de inactivitate, idiotule. Sper să nu ne mai vedem în curând.
-Mi-ai luat vorbele din gură, Hook. Compatibilitatea noastră îmi dă bătăi de cap, mai ales că ar trebui să te omor într-o bună zi.
-Vom vedea noi. Ei bine, ne mai vedem, Grim!
-Sper să nu, jumătate ce ești!

Astfel, relația lui Jim cu Grim continuă, rădăcinile ei adâncindu-se și mai adânc în ideologiile celor 2 indivizi. Până la urmă rar ai ocazia de a creea o relație cu moștenitorul distrugerii, Ben ”Grim” Stephenson.

P.S: Sunt conștient de imperfecțiunile care vin odată cu postarea capitolelor, însă asta e ceea ce cred eu că-mi oferă loc de îmbunătățire. Sunt deschis la sugestii, cât timp sunt constructive și directe. Și scuze de întârziere. Lipsa de idei, combinată cu perioada în care am fost implicat în niște probleme familiale nu mi-au oferit o fereastră cu adevărat bună de a reposta. Voi încerca să-mi creez mai mult timp, însă nu promit. Nu-mi place să dezamăgesc.
 
Incearca sa faci capitolele mai mici. Ai vazut ,cum sunt structurate in manga. Volumele au capitole scurte. Eu l-am citit de pe telefon si la un moment dat am zis ca deja mor, ma plictisisem. Daca eram jn locul tau terminam capitolul fix la "După câteva dispute din afara subiectului, cei 6 vânători " ,bagam o scurta fraza de final, apoi faceam alt capitol. Cititorul vedea alt titlu si zicea; "stai ma ca se continua" mai citea si aia era, se termina.
Un pic dezamagitor. Decat sa ii trimit dupa niste animale, la fel cum au facut autori ca Kishimoto s.a.m.d in seriile lor, puteai sa ii trimiti dupa o grupare, mini-grupare paramilitara, ii eliminau rapid in cateva capitole.
 
Reactions: Zet
Sus