• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Rora

Afiliat
Afiliat
Encoder Anime


Vinland Saga - 01
Tradus în limba română - Download & Online


720p: :openload: - :ddl: - :sendit: - :ddl: -

Traducere: Lexi_Rogue
Verificare: DTD
Editare: Prodek
Encodare: RoraRealizată în parteneriat cu Wien-Subs


Vizionare Plăcută!

 

More Thread Same Category

Endou

Der Modérateur
Moderator
Editor Manga
Encoder Anime
Foarte interesantă şi plăcut de vizionat seria, am văzut deja primele 3 episoade apărute în engleză şi chiar mi se pare mişto seria, mai ales pentru cei care stiu puţină istorie a vikingilor, spre exemplu, Leif Erikson chiar a exista şi el chiar a descoperit un continent nou, Vinland in anime, America irl, iar când am văzut că anime-ul prezintă acest fapt într-un mod atât de creativ, aş putea spune, mi-a crescut hype-ul pentru următoarele episoade, la fel si partea cu regele Norvegiei. Mulţumesc mult celor care au lucrat la acest episod şi vă urez mult spor cu restul seriei!
 

BogdanBTR

Ninja
Nu se putea ca producatorii Dororo sa ne lase-n aer dupa o serie asa frumoasa. Am apucat sa vizionez primele 3 episoade si nu dezamageste, animatie buna, poveste buna, protagonist OP. Fara doar si poate cea mai buna serie a sezonului de vara, vizionare placuta!
 
Sus