• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

[Votare] Cel Mai Bun Poster de Film #2

Ce poster ai votat?


  • Total voters
    33
  • Sondaj închis .

Endou

Der Modérateur
Moderator
Editor Manga
Encoder Anime
Reguli:
  • perioada de votare: 29.04 - 06.05 (1 săptămână)
  • pot vota toţi membrii;
  • participanţii NU îşi pot vota propriile lucrări şi nu au voie să dezvăluie care este lucrarea lor; (în caz contrar, veţi fi descalificaţi)
  • ca să menţinem totul curat, v-aş ruga ca în răspunsurile voastre să puneţi cu bold şi culoarea albastră numele lucrărilor pe care le votaţi...
 

nibbles

Dummy
Vad ca Endou v-a lovit puternic cand a impus dimensiunile :laughing: urat din partea lui sa faca asta. Ambele au o calitate foarte proasta, probabil ca ati marit renderul ca sa se incadreze bine... cred ca asta a fost.
Eu prefer Dracula Untold, e cumva mai placut vizual ce se intampla acolo. In general, nu prea are sens lucrarea. Ar fi fost dragut sa iti alegi o sursa de lumina pe care sa o respecti pe toata lucrarea. Adica, dupa fundal pare ca lumina vine cumva de jos si in spatele personajului, dar dupa personaj pare ca ai sursa de lumina sus, desupra lui. E ceva ce poti edita usor, chiar si acum dupa ce ai terminat, poti sa treci cu burn tool sa modifici putin in unele locuri. Arata ciudat si ca fundalul e asa realist si renderul e anime...
O chestie care mi-ar fi placut mie sa o faci e sa accentuezi putin ceata de pe personaj si sa o bagi si pe fundal. Cred ca ar fi avut un efect dragut, dar e strict legat de idee, nimic gresit in ce ai facut tu.

Prima e cam simpla, are doar mult text care iti ia ochii. Textul de sus mai ales, e greu sa treci peste el. Mie mi-ar fi placut sa faci toata lucrarea in culorile alea nebune. Daca ai fi reusit sa combini culorile alea in lucrare si sa arate si bine, ar fi fost genial. Si ai fi putut pune textul simplu si alb si poate nu chiar pe toata imaginea :laughing:
 

Asscendent.

Shinigami
Dracula untold, deoarece prima seamana mai mult cu o coperta de la carcasa unui joc decat cu un poster pentru un film, iar textul de la Dracula untold se potriveste mai bine cu fundalul.
 

Dark Angel

Shinobi
Traducător
Votul meu merge catre Dracula Untold. ambele postere sunt ok. nu seamana atat de mult cu un poster de film in adevaratul sens al cuvantului, dar cred ca a fost si greu sa se recreeze un poster de film. sa fie scrisi acolo toti actorii, principalii cu litere cat sa se citeasca restul cu litere pt care sa fie nevoie de o lupa. dar e ok pt un prim concurs.

Felicitari ambilor participanti!~!!
 
Sus