• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

WarCraft - urmăriţi patru clipuri extrase din film

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
A rămas mai puţin de o lună până când WarCraft, adaptarea cinematografică a legendarei serii de jocuri de strategie de la Blizzard Entertainment, va fi disponibilă în cinematografele din România. Până atunci, vă lăsăm în compania a nu mai puţin de patru clipuri din film, pe care le puteţi urmări în continuare.


Filmul WarCraft este descris drept „o aventură de proporţii epice în care lumi întregi se vor ciocni” şi a beneficiat de un buget de 100 de milioane de dolari, la cârma proiectului aflându-se regizorul Duncan Jone (care are deja la activ SF-urile Source Code şi Moon), alături de scenaristul Charles Leavitt.

Din distribuţia filmului fac parte Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok din serialul Vikings, aici în rolul lui Anduin Lothar),Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Dominic Cooper (regele Llane Wrynn),Clancy Brown (Blackhand), Robert Kazinsky (Orgrim), Daniel Wu (Gul'dan) şi mulţi alţii.

Filmul WarCraft va avea premiera în România. la fel ca în Statele Unite ale Americii, pe 10 iunie 2016.


 

Greed

Akatsuki
Astept cu nerabdare filmul! Sper doar sa nu faca schimbari majore in poveste fata de jocuri si de carti!
 

Dark Angel

Dark Lord
Traducător
Si eu astept destul de mult filmul. am vazut in weekend trailul la cinema si se anunta un blockbuster. ramane de vazut.
 
Sus