• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

World of Warcraft: Legion, cerințe, trailer și dată de lansare

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
Blizzard Entertainment a anunţat data de lansare pentru Word of Wacraft: Legion, cel de-al şaselea expansiune pack pentru cel mai de succes MMORPG al tuturor timpurilor: 30 august 2016.

Pasionaţii MMORPG-ului de la Blizzard Entertainment pot achiziţiona cutia de precomandă disponibilă în România a noului expansion Legion, în schimbul unui preţ de 169,9 lei. Aceasta oferă, pe lângă accesul la expansion atunci când acesta va fi lansat, boost instant la nivelul 100 pentru orice personaj, precum şi acces prioritar la clasa Demon Hunter, înainte de lansarea lui Legion.


Printre noutăţile aduse de World of Warcraft: Legion se numără o nouă clasă, Demon Hunter, arme noi care deblochează abilităţi suplimentare, un continent nou, Broken Isles, unde experienţa de joc se scalează în funcţie de nivelul personajului tău, boost la nivelul 100 pentru un personaj, posibilitatea de a te asocia cu cei din clasa ta şi de a te aventura în misiuni graţie noii facilităţi Class Hall, cât şi un sistem nou de PvP Honor în arene şi battleground-uri.

Cei care achiziţionează cutia de precomandă World of Warcraft: Legion vor obţine acces prioritar la clasa Demon Hunter înainte de lansare, având posibilitatea să acceseze zona de start, ţinutul corupt Mardum, şi să atingă nivelul 100 pentru a fi pregătiţi să se aventureze alături de prieteni spre Broken Isles odată cu lansarea jocului.

Legion continuă povestea din Warlords of Draenor, în timp ce Gul’dan, trădător al orcilor şi servitor corupt al Legiunii, porneşte o invazie a ţinutului Azeroth cum nici Hoarda şi nici Alianţa nu a mai văzut vreodată. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie să descopere misterele unei locaţii legendare, Broken Isles, să stăpânească arme deosebit de puternice şi să facă un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, facţiunea Illidari Demon Hunter.

Blizzard Entertainment a dezvăluit cerinţele de sistem pentru World of Warcraft: Legion, viitorul expansion al celui mai popular joc de tip MMORPG din lume. Jucătorii de World of Warcraft cu vechime ar trebui să fie extrem de atenţi, cerinţele de sistem pentru Legion fiind ceva mai pretenţioase decât în cazul precedentelor expansion pack-uri dedicate MMORPG-ului celor de la Blizzard.


World of Warcraft: Legion va fi lansat pe 30 august 2016, în versiuni pentru PC şi Mac.

 

Starrk999

Genin
Sunt fan seriei WoW si faza aia cu boost-ul este o prostie , ori joci calumea ori nu , si de asta te trezesti cu noobi in PvP / PvE. >:D
Whatever , mersi ca m-ai lamurit cu cateva lucruri. :-bd
 
Sus